Skatans Rökeri & Deli - kvalitet sedan 1968

RÖKERIET ÖPPNAR LÖRDAG 15/6! 

DÄREFTER ÖPPET ALLA DAGAR 11-19

Telefon 060-38138

1968 startade familjerna Sjöbom och Hammarström Skatans Rökeri. På samma plats men i nya butikslokaler drivs företaget vidare, nu av nästa generation Sjöbomar.

Vi fortsätter den fina tradition av rökning som alltid varit Skatans signum, och använder alved och alspån för bästa smak och färg. Att varmröka på detta sätt är ett riktigt hantverk, vi använder inga termometrar utan här är det erfarenhet och känsla som talar om när fisken skall vändas, flyttas runt i ugnen för att bli jämnt rökta och när de sedan slutligen är klara.

Hos oss kan du köpa och/eller förbeställa följande varmrökta fiskar och skaldjur:
Sik - Röding från jämtländska Landön - Hel rökt lax - Lax i bit- Laxfenor - Pepparlax i bit eller hel sida – Räkor - Musslor

I vår fina manuella fiskdisk erbjuder vi även färska fiskar och delikatesser:
Regnbåge – Röding – Hel lax – Laxfilé – Sik-

Från vårt eget kök kan vi erbjuda:

Gravad lax – Såser – Röror - Stekt inlagd ättiksströmming – Sillar - Stekta strömmingsflundror - Våra goda laxbiffar mm mm. 

Utöver fisk och delikatesser erbjuder butiken även glass och ett basutbud av livsmedel- o mejerivaror, godis samt frukt & grönt.

Vi reserverar oss för slutförsäljning och att dåligt väder och sämre fiskelycka kan medföra att inte alla varor finns! I början och slutet av säsongen har vi tyvärr inte möjlighet att erbjuda fullt sortiment.

Telefon 060-38138

Gå till Mobilversion